Bliv familiesponsor i Mombasa

Familiesponsorat

Vi har danske familiesponsorer, som hver hjælper en fattig familie i Mombasa, og især i slumkvarteret Mikindani, hvor vi har valgt at lægge de fleste kræfter. Hver familliesponsor betaler 3.000 kr. for et år (250 kr. pr. mdr.), som betales på en gang, og efter det år evalueres situationen.Det er meningen at den fattige familie skal udvikle sig via den hjælpende hånd fra Danmark. De kan måske bygge deres egen forretning – købe madlavningsfaciliteter, og sælge mad på gaden – eller måske endda flytte til et bedre område, hvor der er bedre muligheder i at finde sig et job, og også mere potentiale for at skaffe sig kunder, hvis der er et erhverv, som man er god til (tømrer, skrædder, mekaniker, opvasker, madlavning, rengøring, cykelsmed m.m.)

“Vi giver dem fiskestangen, og så må de selv fange fiskene”

Skolegang

Vi har også nogle som betaler 1.200 kr. for et års skolegang på High School.

Hjælp vores børn på Upendo Childrens Home

Support Mombasa har i 2011 bygget et børnehjem for forældreløse børn i alderen 2-12 år. Der bor pt 11 børn i huset, som ingen forældre har. 6 drenge og 5 piger. Der er 4 fastansatte på børnehjemmet. Patricia, som bor i huset, Florence, som kommer hver dag fra kl. 7 til 18. Og så er der vores 2 nattevagter, som på skift er vagter på Upendo matriklen. Mama Patricia laver mad tre gange om dagen til børnene, og sammen med Florence, vasker de børnenes tøj og skoletøj, og holder huset pænt og rent. Alle børnene går i privat skole, og en bus henter og bringer dem hver dag. Der er mange udgifter forbundet med Upendo børnehjemmet så som mad, skole, skolebus, udflugter og hospitalsregninger. Flere gavmilde personer har heldigvis besluttet sig for at støtte Upendo børnene, og donerer hver måned et fast beløb.

Så hvis du har lyst til at hjælpe økonomisk, så vil det være en kæmpe stor hjælp til børnehjemmet.

Bliv medlem af foreningen Support Mombasa.

Det koster 300 kr. for et års medlemsskab og pengene vil gå ubeskåret til børnehjemmet Upendo Childrens Home.

Hvis du vil være med til at gøre en forskel, så overfør pengene til Support Mombasa´s konto og skriv dit navn og adresse i afsenderfeltet.

Derefter modtager du et medlemskort fra foreningen, som bevis på din støtte.

Sponsorater

 

Danske Bank: 1551-10881579
IBAN: DK52 3000 0010 8815 79

Mobilepay: 96905