boernehjemmet i upendo
Upendo-children3
Upendo-med-tekst
upendo boernehjem
bliv-sponsor

Vi byggede et børnehjem

I december 2010 startede vi med at bygge børnehjemmet UPENDO CHILDREN´S HOME, som er et hjem for forældreløse børn, og i april 2011 stod det færdigt. (Upendo betyder KÆRLIGHED på swahili)

Børnehjemmets personale består af Mama Patricia, som er alle børnenes pleje mor. Hun bor på Upendo og har sit eget værelse. Hendes opgave er blandt andet at lave mad tre gange om dagen, få børnene i skole, give kærlighed og omsorg, og være en mor for dem. Børnehjemmet består af 4 værelser: Et værelse til Patricia, et værelse til drengene, et værelse til pigerne og et ophold/spise værelse. Det er et indendørs og et udendørs toilet, samt et badeværelse i huset. Patricia har to døtre på 14 og 24 år. Den yngste datter, Bagita, går på High School i Nairobi, og den udgift bliver også betalt af Support Mombasa. Den ældste datter, Yvone, rejser rundt i verden og laver velgørenheds arbejde.

Yderligere vil jeg nævne, at arbejdet med sponsorer og familier i Kenya og opbygningen af Upendo, udover glæden ved at give og gøre en stor forskel for de involverede, har medført, at jeg blev kåret som ”Årets Østjyde 2010”. En titel jeg er stolt af at få, fordi den er et slags officielt bevis på, at mit arbejde i Mombasa gør en forskel. Den forskel gør børnehjemmet allerede og derfor skal det sikres økonomisk, hvilket kan gennemføres med støtte fra fonde og villige sponsorer.

Vi startede i januar 2011 foreningen som hedder SUPPORT MOMBASA.
Donationer kan overføres til: Danske Bank konto nr. 1551-10881579

Eller via Mobilepay: 40 62 13 24

Mød børnene

Der bor på nuværende 11 på børnehjemmet Upendo. Mød dem alle her

Mød personalet

Mama Patricia er plejemor for alle elleve børn. Mød hende og de andre ansatte her

Vi byggede fra bunden

Vi startede byggeriet i december 2010. Under et halvt år senere stod det klar til indflytning

Livet på Upendo

Vi har samlet en masse billeder af børnene og livet på Upendo som du kan se her

Nogle videoer fra børnehjemmet