Som vi alle ved, så har corona-virussen (COVID 19) gjort stor skade i hele verden og ikke mindst i Mombasa, Kenya, hvor der også i skrivende stund har været lukket ned for det meste siden marts måned. Alle skoler er lukkede, og at have et arbejde er noget, man kun kan drømme sig til. I landsbyen Kashani, hvor børnehjemmet Upendo Childrens Home ligger, bor der rigtig mange meget fattige familier. De bor i jordhuse og blikskure, og de fleste af dem har ikke et job.
På baggrund af denne alvorlige situation har Support Mombasa modtaget en donation fra Contrast, Björna og Hanstholm Køkkener, som kan brødføde 30 yderst fattige familier i tre måneder fra 1. juli til og med september måned.
Brian Mathiasen, der er stifter og ejer af Support Mombasa og Upendo Childrens Home, siger: ”Jeg er utrolig glad og stolt over, at de tre ovennævnte virksomheder har valgt at støtte landsbyen med et ton Ugali (majsmel) og et ton ris. Det er virkelig en kæmpe hjælp for dem, og de er meget glade for støtten.” 🙏🏻❤️  

På billederne ses de 2 ton mad og Upendos mama Patricia og et par af vores drenge, der giver mad til vores fattige naboer.
Hvis du også vil støtte kan det gøres på MobilePay 96905
God søndag til alle ❤️❤️❤️